Segunda-feira, 24/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shpresoj që të bëhem burrë sikurse nëna imeShpresoj që të bëhem burrë sikurse nëna ime

Fëmija e pyeti prindin e vet:
– Çfarë do të thotë burrë?
Prindi iu përgjigj:
– Ai është njeri i fortë, përgjegjës për fëmijët e vet, përkujdeset për çështjet e tyre dhe rri pa gjumë për rehatinë e tyre!
Fëmija tha: 
– Shpresoj që të bëhem burrë sikurse nëna ime!

(Visited 25 times, 1 visits today)
Top