Terça-feira, 21/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shprehe me gjuhë, tani dërgo salavat mbi Pejgamberi Salallahu alejhi ue selem

Shprehe me gjuhë, tani dërgo salavat mbi Pejgamberi Salallahu alejhi ue selem

salavate Muhamedi alejhi selam

Shprehe me gjuhë, tani, dërgo salavat mbi Pejgamberi Salallahu alejhi ue selem

Allahume sali a’la we a’la ali Muhammed keme salejte a’la Ibrahime we a’la ali Ibrahim inneke hamidun mexhid,Allahu barik a’la Muhammedin we a’la ali Muhammed keme barekte a’la Ibrahime we a’la ali Ibrahim inneke hamidun mexhid.

Ditën e xhumasë dhe në netët e saj është mirë të bëhen salavate për Pejgamberin sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem , ngase nga resulullahu, sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem, transmetohet të ketë thënë: Bëni shumë salavate për mua në ditën e xhumasë dhe në netët e xhumasë!” (El-bejhekiu)

(Visited 251 times, 1 visits today)
Top