Terça-feira, 31/1/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Shpifjet e radios ruse për rekrutime të terroristëve islamike shqiptarë në Ballkan

Shpifjet e radios ruse për rekrutime të terroristëve islamike shqiptarë në Ballkan

Mediat maqedonase citojn nje lam të dhënë në radion shtetërore Ruse në të cilën thuhet se në Maqedoni stërviten terroristë islamikë për sulme vetëvrasëse me bombë, “Bosnja, Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia përfshi Jugun e Serbisë dhe Malit të Zi në të ardhmen do të duhet të bëhen shtete të bashkuaraislame.

uck

 Kjo është faza e parë e

okupimit të Evropës në kuptimin e planit islamik “Evropa 3000”. Stërvitjet terroriste bëhen në zona të caktuara shqiptare gjegjësisht në Shqipëri, Kosovë dhe një pjesë të Maqedonisë. Ata operojnë nën ombrellën mbuluese të quajtur Armata Kombëtare Shqiptare, pasardhëse e UÇK-së,” bënë të ditur radio shtetërore Ruse,duke u thirrur në informacionet e shërbimit sekret rusë.

Lajmi i tillë godet kryesisht shqiptarët duke i ndërlidhur ata gjoja me veprime terroriste, sepse gjoja ata operojnë nën ombrellën e Armatës Kombëtare Shqiptare (AKSH).

Sipas burimeve në të cilën thirret radio stacioni Rusë, rekrutohen dhe stërviten Boshnjak dhe Shqiptar me pamje sllovene për të kryer akte terroriste. Këta luftëtar atëherë mund të udhëtojnë në të gjithë botën pa mos ngjallur dyshim tek autoritet policore dhe shërbimet për kundër zbulim.

Këta terroristë thirren “djalli i bardhë” dhe marrin stërvitjet më të mira dhe pajisje dhe janë të përgatitura për xhihad në gjithë Evropën e Rusinë.