Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shpejton ngjitjen e thyerjeve

Shpejton ngjitjen e thyerjeve

Shpejton ngjitjen e thyerjeve:

Gjella e përgatitur prej thjerrëze [lloj groshe e quajtur në arabisht ades], qepe, vezëve të ziera dhe një lugë të madhe të pluhurit [pudrës] së kokrrës së zezë.
Në anën tjetër duhet bërë masazh vendet e afërta me ashtin e thyer që e pasojnë fashën [gjipsin] me vaj të kokrrës së zezë. Pas heqjes së gjipsit nga vendi i lënduar, lyhet vendi me vaj të ngrohur të kokrrës së zezë dhe bëhet masazh.

(Visited 167 times, 1 visits today)