Sábado, 26/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shoqja ka zili te madhe

Shoqja ka zili te madhe

Shoqja ka zili te madhe: merr ujin e abdesit te saj dhe lahesh me te, i nderpret lidhjet me te. E sqaron qe kjo
zili qe ka eshte e ndaluar ne Islam.
Raste nga specialisti i metafizikes H.Ibshi

Nese mendon qe je je goditur nga hasedi (smira;mesysh), ndjen neveri apo ngushtim kur takohesh me te , e te ngjashme.

(Visited 667 times, 1 visits today)
Top