Quarta-feira’, 18/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shoqëria me njerëzit e mirë të transferon nga gjashtë gjëra në gjashtë të tjera

Shoqëria me njerëzit e mirë të transferon nga gjashtë gjëra në gjashtë të tjera

Ibën Kajimi, rahimehullah, thotë:
“Shoqëria me njerëzit e mirë të transferon nga gjashtë gjëra në gjashtë të tjera:
1. Nga dyshimi në siguri,
2. Nga syefaqësia në përkushtim,
3. Nga shkujdesja në kujtim,
4. Nga dëshira për dynjanë drejt dëshirës për ahiretin,
5. Nga mëndjemadhësia në thjeshtësi
6. Dhe nga nga qëllimi i keq, tek këshilla.

(Visited 155 times, 1 visits today)