Quarta-feira’, 22/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shoku i vërtetë

Shoku i vërtetë

Shoku

SHOKU I VËRTETË

I ka vdekur shoku i tij prej kohësh, por ky nuk ia ka fshirë emrin dhe numrin e tij nga telefoni.
Shkaku!!!
Ai thotë: shoku im ka vdekur prej një kohë të gjatë, megjithatë unë nuk ia kam fshirë numrin e telefonit.
Edhe nëse e ndërroj celularin dhe regjistroj emrat nga e para, emrin e tij e vendosi në mesin e emrave dhe numrave tjerë.
E kanë pyetur pse vepron kështu derisa ai ka vdekur?
U përgjigj: nuk e fshijë emrin e tij, ngaqë sa herë që kaloj emrat dhe shoh emrin e tij lutem për atë që Allahu ta mëshirojë.
Sa e bukur është shoqëria kur është e sinqertë.

Përshtati: Valdet Kamberi

(Visited 69 times, 1 visits today)
Tags:
Top