Terça-feira, 26/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shoku i vërtetë nuk të braktisë !

Shoku i vërtetë nuk të braktisë !

Shoku i vërtetë nuk të braktisë !

Ushtari i thotë udhëheqësit të tij, shoku im nuk është kthyer akoma nga fushëbeteja, më lejo ta kërkoi, i tha: jo se e rrezikon jetën tënde për shkak të një ushtari qe veq është vrarë.
Ushtari pa leje niset drejt vendit ku e kishte shokun dhe pas një ore kthehet duke e bartur shokun i cili kishte vdekur nga plagët.
Udhëheqësi tha :a të thashë mos shko se veq ka vdekur, tha po, por kur e gjeta ishte i gjallë dhe më tha : Nuk kisha asnjë dyshim se ti nuk do më lije vetëm dhe do vish.

Shoku i vërtetë, nuk të harron asnjëherë edhe nëse të gjithë të braktisin.

(Visited 180 times, 1 visits today)
Top