Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shndërrimi i njerëzve në majmunë dhe derra!!!

Shndërrimi i njerëzve në majmunë dhe derra!!!

Shndërrimi i njerëzve në majmunë dhe derra!!!

Transmetohet nga Ebu Hurejra (Allahu qoftë i kënaqur prej tij) se i Dërguari i Allahut ka thënë:
“Në kohën e fundit Allahu do t’i shndërrojë disa njerëz nga umeti im në majmuna dhe derra.” Të pranishmit thanë: “O i Dërguar i Allahut, a do të dëshmojnë ata se nuk ka të adhuruar pos Allahut dhe se Muhamedi është i Dërguar i Allahut?”
Tha: “Sigurisht që po, madje ata do të agjërojnë e do të falin namaz edhe do ta kryejnë obligimin e haxhit.”
Thanë: “Atëherë çfarë është çështja e tyre?”
Tha: “Ata do t’i përdorin veglat muzikore edhe defin, dhe do të kenë pranë tyre këngëtare që do të këndojë dhe do të kërcejë tërë natën duke pirë dhe u argëtuar, dhe në mëngjes Allahu do t’i shndërrojë në majmuna dhe derra!

(Visited 798 times, 1 visits today)