Segunda-feira, 29/5/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

“Shkencëtarët” u takuan për të zbuluar një “gabim” në Kur’an

“Shkencëtarët” u takuan për të zbuluar një “gabim” në Kur’an

buburrecat

Shkencëtarët e perëndimit u takuan, për të zbuluar një “gabim” në Kur’an !!!

“Deri atëherë kur arritën mbi luginën e milingonave, një milingonë tha: “O ju milingona, hyni në vendet tuaja që të mos u copëtojë Sulejmani dhe ushtria e tij duke mos ju vërejtur.” (En – Neml, 18)

Gabimi sic pretendonin ata ishte te fjala {?? ???????} “La jahtimen-nekum” (mos u copëtojë)

Thanë se gjëja e cila copëtohet (thyhet) është çelik i ngurtë, e këto janë krijesa të gjalla nga mishi i butë.

Dhe pse nuk ka thënë: {?? ???????} “La jaf`asannekum” (mos ju shkelë).

Pas kësaj, dy vjet më vonë të njëjtët shkencëtarë zbuluan se dy të tretat e trypit të milingonës është i përbërë nga material qelqi.

“Ç’është me ju që All-llahut nuk i shprehni madhërinë që e meriton?” (71:13)

Tags: