Segunda-feira, 24/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shkenca, paraja dhe nderi

Shkenca, paraja dhe nderi

Ishin takuar njëherë shkenca, paraja dhe nderi.

Shkenca tha: “Kush më dëshiron mua, do të më gjejë në libra.”

Paraja tha: “Kush më kërkon mua, do të më gjejë në bankë.”

Nderi heshti.

“Po ti?” – e pyeten nderin.

“Kush më humbët mua, kurrë më nuk mund të më gjejë”, u përgjigj nderi.

(Breziiri)

(Visited 255 times, 1 visits today)
Top