Terça-feira, 27/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

“Shkëmbeni dhurata që të duheni mes vete

“Shkëmbeni dhurata që të duheni mes vete

Ka thënë një poet:

Dhuratat e njerëzve janë afërsi për njëri-tjetrin.
Lidhen zemrat e tyre.
Mbillet në rrënjët e tyre miqësia.
Dhe ‘vishen’ me bukurinë e tyre.

“Shkëmbeni dhurata që të duheni mes
vete.”

Profeti, alejhi selam.

Përktheu: Qendra Kur’anore

(Visited 223 times, 1 visits today)