Sábado, 16/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shkaqet e largpamësisë

Shkaqet e largpamësisë

Shkaqet e largpamësisë

1. Dituria.
2. Përvoja.
3. Ndejtja me njerëz që kanë dituri dhe përvojë.
4. Është dhunti nga Allahu.
5. Të ngrënit hallall.
6. Lutja Allahut për të dhënë kuptim të thellë të gjërave.

“Ai ia dhuron urtësinë atij që do, e kujt i është dhënë urtësia, atij pra i është dhuruar mirësi e madhe…” (Bekare: 269)

Hoxhë Ahmed Kalaja

(Visited 61 times, 1 visits today)
Top