Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shkaqet e ejakulimit të hershëm

Shkaqet e ejakulimit të hershëm

SHKAQET

Në shumicën e rasteve ejakulimi i parakohshem ka rëndësi, sepse kjo i bën njerëzit të pakënaqur dhe të frustruar.
Dhe në raste të rënda mund të kërcënojnë ose edhe rrënoj një martese – thjesht sepse prishe jetën seksuale të dy partnerëve.
Ndonjëherë, gjendja është aq e keqe sa qe njeriu nuk mund të ketë marrëdhënie seksuale për shkak se ai ejakulon para se ai mund të depertoje në vaginë. Kjo mund të jetë shkatërruese për vetë një njeri i cili pastaj kaplohet nga mosbesimi ne vetvete.
Dhe kjo mund të jetë tepër frustruese dhe bezdisshëm për partnerin e tij – veçanërisht në qoftë se ajo dëshiron të mbetet me barrë.

Ejakulimi i parakohshem është një ankesë e zakonshme.
Kjo vetem shume rrallë shkaktohet nga një problem fizik.
Ejakulimi i parakohshem në fillimin e një marrëdhënie më shpesh shkaktohet nga ankthi dhe stimulimi i shumtë. Faj munde te kene edhe faktorë të tjerë psikologjik ku mund të jenë të përfshira:
• Si pasoje e efektit qe ka masturbimi i tepruar.
• Hipersensitiviteti e gjëndërs se prostatës.
• Takimi i parë seksual “Jo-i mirë” .
• Glans (maja e penisit) tepër i ndjeshëm.
• Ngushtësia vaginale.
• Hipersensitiviteti.
• Alkoolizmi.
•Ankthi.

(Visited 612 times, 1 visits today)