Terça-feira, 26/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shkaku i kësaj ngjarje simbol i muslimanëve ka qenë shqiponja dhe pema e ullirit

Shkaku i kësaj ngjarje simbol i muslimanëve ka qenë shqiponja dhe pema e ullirit

Kur Nuhi alejhi selam hypi në anije qëndroi 6 muaj mbi ujë.
E dërgoi sorrën për të gjetur bregdetin. Sorra e gjeti ate dhe u habit pas gjelbrimit dhe ushqimit.
Nuhi alejhi selam priti gjatë mos po kthehet sorra. Ajo nuk u kthye fare.
Pastaj Nuhi alejhi selam e dërgoi shqiponjën. Ajo e gjeti bregdetin , morri nga pema e ullirit një fletë për ti dëshmuar Nuhut.
Pastaj Nuhi alejhi selam drejtoi anijen kah bregdeti.
Shkaku i kësaj ngjarje simbol i muslimanëve ka qenë shqiponja dhe pema e ullirit.
Ndërsa sorra simbol i të keqes.

Hoxhë Sevdail Jakupi
(Visited 207 times, 1 visits today)
Top