Quarta-feira’, 19/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shiu është mëshirë por edhe tërheqje e vërejtjes për njerëzit

Shiu është mëshirë por edhe tërheqje e vërejtjes për njerëzit

Shiu është mëshirë por edhe tërheqje e vërejtjes për njerëzit.
Andaj kur ai fillon të sjell rreziqe kërkohet nga neve që:

1- te shtojmë pendimin tek Zoti.
2- te japim sadaka
3- te permendim Allahun (dhiker)
4- t’i lutemi Zotit ta beje te dobishem dhe te mos jete demtues per askend.
5- te solidarizohemi me të demtuarit sipas mundesive.
6- të shtojmë adhurimet në pergjithësi.
7- pra të permiresohemi sa te mundemi.

O Zot na fal dhe na mëshiro!

(Visited 65 times, 1 visits today)
Top