Terça-feira, 14/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shiko lëkurën që ke

Shiko lëkurën që ke

Shiko lëkurën që ke, të butë, të njomë, larg sëmundjeve që të tjerët i patën, e pastaj falëndero Krijusin tënd që s’të bëri nga lëkurë sëmurët, dhe që është fare lehtë për Allahun xh.sh që ti të ishe në grupin e tyre. Mendo rreth kafkës brenda së cilës ke më të cmuarën – trurin që të dallon nga kafshët, që të bëri prej të mencurve e s’të molepsi me cmenduri duke mbetur i marrë…!

” E cilën të mirë të Zotit tuaj e mohoni ?” ( Kur`an 55:13 )

(Visited 91 times, 1 visits today)
Top