Quarta-feira’, 29/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Përdorues të kompjuterit – veproni 12 ushtrimet !

Përdorues të kompjuterit – veproni 12 ushtrimet !

Ketu janë disa ushtrime trupore që ndihmojne per çlodhje, nëse keni ndejtur gjat kohë para PC.  Shikoni foton dhe veprojini kohë pas kohe 12 Ushtrimet. Disa ushtrime gjatë dhe pas qëndrimit për një kohë të gjatë para kompjuterit.