Quinta-feira, 3/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shfrytëzoji pesë përpara pesëve

Shfrytëzoji pesë përpara pesëve

Nga Ibn Abbasi – Allahu qoftë i kënaqur prej tij – përcillet se ka thënë: I dërguari i Allahut – lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin mbi të – i tha një burri duke e këshilluar: “Shfrytëzoji pesë përpara pesëve: rininë tënde përpara pleqërisë, shëndetin tënd përpara sëmundjes, pasurinë tënde përpara varfërisë, kohën e lirë përpara angazhimit dhe jetën tënde përpara vdekjes!”

(Visited 76 times, 1 visits today)
Top