Domingo, 7/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shfrytëzoji pesë gjëra para pesë të tjerave

Shfrytëzoji pesë gjëra para pesë të tjerave

I Dërguari i Allahut, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin mbi të, ka thënë: “Shfrytëzoji pesë gjëra para pesë të tjerave:
1. Rininë tuaj para pleqërisë
2. Shëndetin e mirë para sëmundjes
3. Begatinë e pasurisë para varfërisë
4. Kohën e lirë para punës
5. Vlerën e jetës para vdekjes.

(Visited 66 times, 1 visits today)
Top