Sábado, 13/8/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shfrytëzo pesë çështje para se të zëvendësohen me pesë çështje tjera

Shfrytëzo pesë çështje para se të zëvendësohen me pesë çështje tjera

Shfrytëzo pse çështje para se të zëvendësohen me pesë çështje tjera

Transmeton Ibn Abasi r.a. se Muhamedi a.s. ka thënë:
“Shfrytëzo pse çështje para se të zëvendësohen me pesë çështje tjera:
– Jetën para vdekjes;
– Shëndetin para sëmundjes;
– Kohën e lirë para se të bllokohet;
– Rininë para pleqërisë dhe
– Pasurinë para varfërisë”.
(Sahihë Xhamië, Albani, 1077)

(Visited 80 times, 1 visits today)