Segunda-feira, 10/5/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sheroje pikellimin! Keshille nga Ibn el-Xheuzi

Sheroje pikellimin! Keshille nga Ibn el-Xheuzi
” Shërimi i pikëllimit dhe ideve të lindura nga shikimi ” – Ibn el-Xheuzi

pikellimi shikimi

(Visited 122 times, 1 visits today)
Top