Sexta-feira, 5/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sherohu me kripe dhe uje duke kenduar Kuran

Sherohu me kripe dhe uje duke kenduar Kuran

I Derguari i Allahut ,sallahu alejhi ue selam ,ka bashkuar metoden klasike qe mbeshtetet ne element meteriale dhe shpirterore te mjekimit.Ali iben Ebi Talibi radiallahu anha rrefen:”Nje nat,gjate faljes i Derguari i Allahut salallahu alejhi ue selam vendosi doren ne toke dhe ate ia kafshoi nej akrep.Pasi e mbyti akrepin me nallane tha:”Allahu e mallkofte akrepin qe nuk la rehat asnje fales apo njeri tjetrin!”,ose tha-”te Derguar apo njeri tjeter pa e kafshuar,”Pastaj kerkoi kripe dhe uje dhe me te e lante plagen duke lexuar ne te njejten kohe kaptinat El-Felek dhe En -Nas.

(Visited 239 times, 1 visits today)
Top