Terça-feira, 26/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shërimi për ishijas

Shërimi për ishijas

Profeti (salAllahu alejhi ue selem) ka thënë:

“Shërimi për ishijas është bishti i deles së shkretëtirës i shkrirë dhe i ndarë në tri pjesë, secila pjesë merret në esull tre ditë pandërprerë.”

Tirmidhi në Sahi el-Xhami nr. 3713. Sahi sipas Imam Albanit në Silsilat-ul-Ahadith es-Sahihah nr 1899.

(Visited 303 times, 1 visits today)
Top