Quinta-feira, 4/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shërimi për ishijas është bishti i deles së shkretëtirës

Shërimi për ishijas është bishti i deles së shkretëtirës

Profeti (salAllahu alejhi ue selem) ka thënë:

“Shërimi për ishijas është bishti i deles së shkretëtirës i shkrirë dhe i ndarë në tri pjesë, secila pjesë merret në esull tre ditë pandërprerë.”

(Visited 246 times, 1 visits today)
Top