Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sherimi kur’anor patjeter duhet te jete

Sherimi kur’anor patjeter duhet te jete

Sherimi kur’anor patjeter duhet te jete:

Me ajete të Kur’anit, për të cilin Allahu subnahehu ue teala, thotë:
Ne të shpallim Kur’anin që është shërim dhe mëshirë për besimtarët. El Isra-82.

Atehere,nese kerkon sherim jashte kur’anit ,natyrisht se do bredhesh tere jeten duke kerkuar sherim.

Kerkim sherimi i vertete eshte, kur robi i Allahut nuk ka dyshim se vetem Allahu eshte sherues dhe askush perpos Atij.

(Visited 125 times, 1 visits today)
Top