Sábado, 29/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

SHËRBYESIT (GARDIANËT E POPULLIT)

SHËRBYESIT (GARDIANËT E POPULLIT)

SHËRBYESIT (GARDIANËT E POPULLIT)

Janë të ndarë fizikisht por e kan një mendje që mendojnë kolektivisht.

Përmirësuesit janë kudo në botë idealistët, bamirësit, të devotshmit, të përkulurit ndaj Krijuesit të gjithësisë, intelektualët, mësuesit, edukatorët, profesorët, mjekët, bujqit.

Të përkushtuarit e popullit, respektuesit e popullit, liderët e mirëfilltë të popullit, shërbyesit e popullit.
Altruistët e popullit të cilët sakrifikojnë që të tjerët të jetojnë, ata punojnë veprojnë që të tjerët të mirat e kësaj bote ti shijojnë të cilët mundohen me mish e shpirtë që të tjerët mirësitë ti gëzojnë.

Çmimi për gjërat madhore është i shtrenjtë por njerëzit me motive dhe preokupime të larta japin nga vetvetja e tyre të tërën që kan në shërbim të tjerëve.

Kohën, shëndetin, intelektin, pasurinë, me qëllimin më të mirë që populli të jeton i lumtur që populli të ndihet mirë që populli të gëzohet që populli të rroj që populli të fitoj që populli të prosperoj.
Sa e mirë, e thënë: bëhu sikur pema të tjerët e gjuajnë me gurë e pema I furnizon me fruta.

Muhamed Fazliu

(Visited 14 times, 1 visits today)
Top