Quarta-feira’, 3/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shenjat e mesyshit qe ndikojne ne semundje piskologjike (nervore)

Shenjat e mesyshit qe ndikojne ne semundje piskologjike (nervore)

Shenja si ato të disa sëmundjeve nervore dhe psikologjike (psikike),

Edhe këtyre simptomave nuk u bëjnë dobi trajtimet dhe kurat mjekësore; ato shfaqen kryesisht në trajta të tilla, si: zverdhje / zbehje e fytyrës prej mosmbërritjes së mjaftueshme të gjakut në kapilarët e fytyrës; makth gjatë natës dhe reagime të rënda si pasojë e një frike jonormale; ftohtësia dhe largimi nga familjarët, shtëpia, shoqëria dhe studimet; izolimi dhe dëshira për të qëndruar i vetëm; ndjesi si ankthi, vuajtjet, rënkimi, psherëtima, grogësima dhe hapja e shpeshtë e gojës; harresa, pikëllimi dhe ngushtimi në kraharor, plogështia dhe dembelizmi, prirja për të fjetur gjatë etj

(Visited 977 times, 1 visits today)
Top