Sábado, 29/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shenjat e mëdha të Kijametit janë 10

Shenjat e mëdha të Kijametit janë 10

Shenjat e mëdha janë dhjetë:

1.2.3. Tri shafitje të tokës .

4.Dalja e Dexhallit.

5.Zbritja e Isait.

Dalja e jexhuxhëve dhe mexhuxhëve.

Tymi i cili do ta mbulojë tokën.

Dalja e një shtaze nga Toka.

Lindja e Diellit nga perëndimi.

Zjarri që i tubon njerëzit.

 

(Visited 219 times, 1 visits today)
Top