Terça-feira, 20/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shenjat e magjisë së ndarjes

Shenjat e magjisë së ndarjes

Shenjat e magjisë së ndarjes.

Permbysja e gjendjes nga dashuria ne urretje ne mynre te menjehershme
Shtimi i dyshimeve midis tyre
Nuk kërkohet shkaku për diçka qe ndodh
Shkaqet e percarjes i bëjnë te mëdha dhe nëse ato janë te vogla.
Shikimi I njëri-tjetrit me sy tjetër>burri e shikon gruan si e shëmtuar dhe nëse ajo është nga gratë me te bukura. Netevretet shejtani e bën pamjen e saj ne sytë e burrit te shëmtuar dhe te frikshme.
Ai te cilit iu be magji e urren çdo pune qe bën tjetri.
I semuri e urren vendet ku ulet tjetri dhe shikon partnerin jashtë shtepise ndjehet mirë e kur ai vjen ne shtepi ndjen ngushtim shpirtëror ne gjoks.
Thotë Ibn Kethir shkaku I ndarjes mes bashkeshorteve me magji është imagjinimi tek burri ose tek gruaja I një pamjeje ose moral te keq ose gjëra qe çojnë ne ndarje.

(Visited 588 times, 1 visits today)
Top