Quinta-feira, 28/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shenja të personit që po ju helmon jetën tuaj

Shenja të personit që po ju helmon jetën tuaj

9 Shenja të personit që po ju helmon jetën tuaj

Siç e kemi vënë re deri tani, jo të gjithë njerëzit janë një kënaqësi për t`i patur pranë. Kjo nuk i bën ata njerëz të këqinj domosdoshmërisht; kjo thjesht do të thotë se ata nuk shërbejnë domosdoshmërisht si një ndikim i shëndetshëm për ne.

Edhe deklarimi se dikush është toksik mund të jetë pak i ashpër; megjithatë, nëse një person shfaq sjellje që kane ndikim negativ tek ne ,kjo është helmuese (toksike) për ne. Thjeshte ne nuk duhet të nënshtrohemi ndaj toksicitetit të dikujt tjetër. Personat toksike:

Janë dëgjues të keq
Mungesa e njohjes, mungesa e përgjigjes dhe thjesht mosinteresimi është ajo që e bën dikë të dëgjojë keq. Shumë herë, ata vetëm do të vazhdojnë të flasin për veten e tyre.
Ata janë gjithmonë viktimë
Për ta, çdo situatë e pafavorshme është rezultat i veprimeve të dikujt tjetër.
Nuk ka rëndësi nëse ata janë në faj – ata kurrë nuk do ta pranojnë atë. Këta njerëz zakonisht jane aq te mire per te krijuar justifikime.
Ata gjithmonë gjykojnë njerëzit
Kerkojne gjithnje vemendje
Mënyra më e lehtë për të zbuluar këtë është në një bisedë: ata gjithmonë e ndërpresin, dominojnë dhe kontrollojnë.
Ata nuk kane respekt për të gjithë
Ata vazhdimisht ndërpresin
Ata nuk mund ta pranojnë se janë gabim
Me fjalë të tjera, ata gjithmonë duhet të kenë të drejtë. Ata nuk marrin asnjë përgjegjësi
Për fat të keq, këta njerëz nuk mund të shohin se veprimet e tyre kanë dhënë një rezultat të padëshirueshëm.

Burimi: /healthylivingdoctor365.com/
©gatuajshendetshem/përktheu j.memeli/

(Visited 490 times, 1 visits today)
Top