Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shembulli i besimtarit të vërtetë është si shembulli i bletës

Shembulli i besimtarit të vërtetë është si shembulli i bletës

Abdullah Ibën Amër r.a transmeton se Profeti paqja dhe bekimi i Allahut qofshin mbi të, ka thënë: “Pasha atë në dorën e të cilit është shpirti im, shembulli i besimtarit të vërtetë është si shembulli i bletës, e cila ha vetëm të mirën, dhe jep veçse të mirën, nuk thyen dhe nuk dëmton. (Musned Ahmed).

(Visited 98 times, 1 visits today)