Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shembull praktik!

Shembull praktik!

Shembull praktik!

Imami i xhamisë së Selitës Ahmed Numanaj
bashkë me këshillin e xhamisë së tij
ndihmuan një familje katolike njëkohësisht fqinje e xhamisë Selitë, ku bënë të mundur paisjen me libra dhe mjete mësimore për djalin e asaj familje që këtë vit hedh hapat e parë
në bankat e shkollës.
Imami Numanaj duke i uruar një vit të mbarë
i premtoi që do të jetë në kontakt të mëtejshëm
për hallet e kësaj familje.

(Visited 165 times, 1 visits today)
Top