Quinta-feira, 28/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shembuj të ushqimeve të dëmshme të ndaluara

Shembuj të ushqimeve të dëmshme të ndaluara

Shembuj të ushqimeve të dëmshme të ndaluara

1- Ushqimet e helmuara si: gjarpërinjtë e ndryshëm, hardhucat, akrepat.

2- Në këtë lloj hyjnë edhe bimët e helmuara si: llojet e kërpudhave dhe luleve të ndryshme.

3- Helmet artificiale si ato kimike, biologjike etj.

4- Ushqimet dehëse alkoolike.

5- Narkotiket me të gjitha llojet.

6- Duhani me të gjitha llojet.

(Visited 49 times, 1 visits today)
Top