Quarta-feira’, 18/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shejtani ju frikëson me skamje e varfëri

Shejtani ju frikëson me skamje e varfëri

Shejtani ju frikëson me skamje e varfëri dhe ju urdhëron të bëni vepra të pamoralshme” (Sureja el Bekare, 268)

Ibën Kajimi spjegon: Allahu përmendi frikësimin dhe urdhërimin e shejtanit: urdhëron në punë të këqia dhe frikëson nga punët e mira. Këto dy gjëra janë e tëra që shejtani kërkon nga njeriu, sepse kur e frikëson nga puna e mirë, njeriu e braktisë atë, e kur e urdhëron në të keqen ia hijeshon, e njeriu e vepron atë!

(Igathetu Lehfan, 1/188)
(Huazuar nga hoxha Jeton Bozhlani)

(Visited 312 times, 1 visits today)