Sexta-feira, 27/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shejtani i vjen ndonjerit prej jush dhe i thote: “Kush e ka krijuar kete?

Shejtani i vjen ndonjerit prej jush dhe i thote: “Kush e ka krijuar kete?

Transmetohet se Ebu Hurejre radiallahu anhu ka thene: ”Pejgamberi, salallahu alejhi ve selem, ka thene:

“Shejtani i vjen ndonjerit prej jush dhe i thote: “Kush e ka krijuar kete? Kush e ka krijuar ate?” Derisa te vjen te pyetja: “Kush e ka krijuar Zotin tend?”
Kur ndonjeri prej jush vjen te kjo shkalle, le te kerkoje mbrojtje te Allahu xhele shanuhu dhe të ndalet e mos te mendojë per keto gjera!” (Transmetojne Buhariu dhe Muslimi)

(Visited 242 times, 1 visits today)