Segunda-feira, 25/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shejtani dhe deshira e tij e madhe

Shejtani dhe deshira e tij e madhe

zjarri

Deshira e shejtanit të mallkuar është ta pikëlloj dhe dëshproj besimtarin.
Pikëllimi e dobëson zëmren,frikë në vendim marrje dhe e humbë vullnetin dhe dëshirën për jetë.

Allahu pikërishtë për këtë u drejtohet besimtarëve në kuran ku thotë:
E mos u dobësoni (fizikisht) dhe mos u dëshpëroni (shpirtërisht) derisa ju jeni më të lartit, po qe se jeni besimtarë të sinqertë.
Ali Imran-139

(Visited 165 times, 1 visits today)
Tags:
Top