Domingo, 10/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Shefi i policisë serbe, takohet me biznesmenin shqiptar, Qazim Osmanin! /foto/

Shefi i policisë serbe, takohet me biznesmenin shqiptar, Qazim Osmanin! /foto/

Drejtori i përgjithsëm i policisë serbe, Milorad Veljanoviq, është takuar biznesmenin shqiptar, Qazim “Feliks” Osmani , sipas gazetës serbe “Kurir”, kështu ata për 13 minuta kanë biseduar së bashku në tualetin e burrave në hotelin “Zira”, i vetmi që njihet sepse nuk ka mbikëqyrje me video – kamera.

biznesmeni shqiptar

Kjo “rastësi” e takimit në mes shefit të policisë serbe Veljanoviç, me Qazimin pretendohet se ka qenë e papritshme, pasi që shefi policisë serbe ka qenë aty në një dasëm, kurse shqiptari ka marrë një dhomë pikërisht atë ditë në hotelin e njejtë.

Në terracën e hotelit, ku Qazimi ka pirë kafe me miqtë e tij, është interesante se ka qenë e ngjitur me dhomën ku është organizuar dasma, ku si mysafir ka qenë i ftuar edhe kryeshefi i policisë serbe.

Dëshmitari që ka deklaruar për gazetën serbe “Kurir”, është i bindur se e ka parë Veljanoviçin se si ai tri herë ka bërë thirrje telefonike nga terraca në të cilën ka qenë i ulur edhe biznesmeni shqiptar, duke thënë:

“E pashë me sytë e mi. Ata ishin tejet të kujdesshëm për të mos rënë në sy, por nuk ishte e vështirë për t’i ndjekur. Veljanoviç në një moment doli nga salla ku organizohej dasma, dhe u ul në karrige për të realizuar thirrje telefonike. Dy minuta më vonë u shfaq edhe Osmani. Ky i fundit kaloi pranë Veljonoviçit, dhe ecte në drejtim të tualetit. Vetëm 30 sekonda më vonë, në tualet shkoi edhe Veljonoviçi. Ne menduam se ishte një kamerë e fshehtë… Brenda në tualet ata qëndruan rreth 13 minuta” – thotë dëshmitari.

@include "";