Quinta-feira, 18/8/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shebe Guri i Bardh Përbërja: 100% Shebe e Bluar

Shebe Guri i Bardh Përbërja: 100% Shebe e Bluar
Shebe Guri i Bardh
Përbërja: 100% Shebe e Bluar.
Vetitë Shëruese:
Kundër magjisë.
Kundër syrit të keq.
Kundër hyrjes së xhindit në trup.
Kundër gjendjes së keqe shpirtërore.
Kundër stresit.
Kundër gjendjes së keqe mendore.
Përdorimi: Një qese 100 gr Shebe e përzier me një qese 100 gr Sidër të bluar hidhet në 1.5 litra ujë, përzihet mirë dhe lahet I sëmuri me këtë përzierje midis orës 15 dhe 18, për cdo ditë për 10 ditë rresht. Përdoret në këtë mënyrë deri në normalizimin e plotë të gjendjes.

 

(Visited 1,141 times, 1 visits today)