Sábado, 10/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

SHBA: Reklamë provokuese për muslimanët

SHBA: Reklamë provokuese për muslimanët

reklame provokuese

Një kompani për produkte të gjumit ka vendosur billbordë në Los Angjeles të cilat janë shumë provokuese dhe ofendues ndaj muslimanëve, ku shfaqet një ushtar amerikan i përqafuar me një grua me mbulesë. Kompania Snore-Stop që bënë shitjen e produkteve që ndalojnë gërhamen e ka emëruar reklamën me #betogether ( jeni së bashku).

Muslimanët e kanë parë reklamën si shumë provokuese. Edhe pas ankesave të shumta nga muslimanë e jo muslimanë kompania nuk ka pranuar të largojë reklamën duke thënë se vetëm dëshirojnë që të shfaqin çifte që normalisht nuk shihen bashkë në reklama.

Kjo është vetëm edhe një prej sulmeve të shumta anti-islame në këtë vend.

Vlen të cekët se personazhet e reklamës nuk janë mysliman por janë vetëm aktorë ta paguar për reklamën.

/mesazhi/