Terça-feira, 7/12/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

SHBA: Marrëdhëniet midis muslimanëve dhe të tjerëve janë përmirësuar pas 11 shtatorit

SHBA: Marrëdhëniet midis muslimanëve dhe të tjerëve janë përmirësuar pas 11 shtatorit

Dr. Ingrid Mattson, ish presidente e Shoqërisë Islame të Amerikës Veriore (ISNA) deklaroi se përkundër faktit se shumë politikanë i drejtuan shigjetat e shpifjes dhe akuzës kundër muslimanëve pas ngjarjeve të 11 shtatorit, muslimanët kanë gjetur mbështetje nga disa përfaqësues të besimeve të tjera, të cilët dolën për të mbrojtur Islamin.

krenaria

Ajo shtoi duke thënë se ngjarjet e 11 shtatorit kanë çuar drejt forcimit të marrëdhënieve dhe drejt dialogut midis dy palëve. /krenaria/

(Visited 42 times, 1 visits today)
Top