Quarta-feira’, 26/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

SEXHDEJA!

SEXHDEJA!

SEXHDEJA!

1. Sexhdeja perulje e shtrenjte.
2. Nje sexhde eshte me e mire se e tere dynjaja.
3. Sexhdeja e nderon edhe vendin, siç eshte xhamia.
4. Çdo sexhde ta kujton fillimin dhe fundin.
5. Kur e bene sexhden e sheh gjithe dynjane.
6. Sexhdeja ka pamjen e jashtme dhe te brendshme.
7. Sexhdeja ibadet me drejtim.
8. Sexhde’bërësi eshte ne nje linje me te gjitha krijesat.
9. Sexhdeja vullnetare (ne dynja) te mbrone nga nençmimi i detyrueshem.
10. Sexhdeja rruge me synim xhenetin.
11. Sexhdeja rruge per shoqerimin e Pejgamberit.
12. Sexhdeja ta bekon jeten ne dynja e ahiret.
13. Gjendja e sexhdes eshte nje gjendje e kompletuar.

(shkeputje nga leximi)

Ulvi Fejzullahu

(Visited 66 times, 1 visits today)
Top