Sexta-feira, 7/5/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sepse t’i je e gjithë bota për mua !!

Sepse t’i je e gjithë bota për mua !!

bota dhe

Sepse t’i je e gjithë bota për mua !!

Burri: Unë dua që t’i të thuash: ”Të dua”, para gjithë botës….

Gruaja: Iu afrua burrit të saj të dashur, dhe pëshpëriti në veshin e tij ”Të dua…”

Burri, u kthye kah ajo dhe tha me trishtim:
”Pse nuk the atë para gjithë botës?!”

Gruaja tha: ”Sepse t’i je e gjithë bota për mua!!”

Transmetohet nga Abdullah Ibn Amër El-Asi, radiallahu anhu, se i Dërguari, salallahu alejhi ue selem, ka thënë: ”Kjo botë nuk është asgjë tjetër përveç një përjetim i shkurtër, ndërsa gëzimi më i madh në të është një grua e mirë.” (Transmeton Muslimi, 10/56).

Përktheu dhe përshtati: Jetmir Jakupi (Ebu Hatib)

(Visited 100 times, 1 visits today)
Tags:
Top