Segunda-feira, 1/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Senaja dhe senuti (ne to ka ilaçe për çdo sëmundje përveç vdekjes)

Senaja dhe senuti (ne to ka ilaçe për çdo sëmundje përveç vdekjes)

Senaja
Ka thënë Profeti Muhamed (Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të): Përdoreni sa më shumë senanë dhe senutin sepse ne to ka ilaçe për çdo sëmundje përveç vdekjes. Transmeton: Ibën Maxhe, e beri hadithin hasen (të mirë) Shejkh Nasurudin El-Albani në sahihun e tij (sahihul xhamij). Numëri i hadithit 4067.
Senut
Ka thënë Profeti Muhamed (Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të): Përdoreni sa më shumë senanë dhe senutin sepse ne to ka ilaçe për çdo sëmundje përveç vdekjes. Transmeton: Ibën Maxhe, e beri hadithin hasen (të mirë) Shejkh Nasurudin El-Albani në sahihun e tij (sahihul xhamij). Numëri i hadithit 4067.

(Visited 98 times, 1 visits today)
Top