Sábado, 15/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sëmundjet të cilat i shkakton Sihri (magjija)

Sëmundjet të cilat i shkakton Sihri (magjija)
Sëmundjet të cilat i shkakton Sihri (magjija) 
  • Ndarjen e bashkshortëve
  • Aborte, po ashtu nuk lejon femrat të mbesin shtatzan
  • Lëndime nga më të ndryshmet
  • Dhimbje lukthi
  • Kokdhimbje
  • Dhimbje mitra dhe çrregullim të ciklit
  • Çmenduri
  • Nuk mundet me vendos për martes.
  • Paralizë.
  • Dhe më e keqja është Kancer. (i cili nëse shkaktohet prej Sihrit duhet të shërohet me mjeksi)

(Visited 102 times, 1 visits today)
Top