Quarta-feira’, 25/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sëmundjet të cilat i shkakton Sihri (magjija) dhe Simptomet në jetë

Sëmundjet të cilat i shkakton Sihri (magjija) dhe Simptomet në jetë
Sëmundjet të cilat i shkakton Sihri (magjija) dhe Simptomet në jetë
  • Ndarjen e bashkshortëve
  • Aborte, po ashtu nuk lejon femrat të mbesin shtatzan
  • Lëndime nga më të ndryshmet
  • Dhimbje lukthi
  • Kokdhimbje
  • Dhimbje mitra dhe çrregullim të ciklit
  • Çmenduri
  • Nuk mundet me vendos për martes.
  • Paralizë.
  • Dhe më e keqja është Kancer. (i cili nëse shkaktohet prej Sihrit duhet të shërohet me mjeksi)
Disa simptome të Sihrit në jetë janë:
1. Ndjen ftohje ndaj bashkeshortes dhe anasjelltas
2. Nuk gjen rahati shpirtëorore
3. I mbyllen dyert në jetë , në punë, në një çështje tjeter.
4. Rritet dhe ka probleme.
5. Gjen, kupton diçka jo normale ne veten e tij
6. Te vjellurit e vazhdueshem e që shoqerohet me gjak ose me lëng të verdhë (e gjitha kjo kur nuk ka asnjë arsye mjekësore)
7. Gjakderdhje e vazhdueshme tek gratë (çrregullim të ciklit)
8. Ndjen dhimbje kur fryn erë
Hoxhe Eroll Nesimi
(Visited 132 times, 1 visits today)
Top