Domingo, 26/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

SëmundjaSëmundja

Sëmundja

Nuk e ndjen dhimbjen vetëm i sëmuri, por të gjthë ata që e duan atë.
O Zot, në këtë orë të lutem Ty që t’ja lehtësosh dhe ta shërosh çdo të sëmuri që ndjen dhimbje!

“…dhe kur të sëmurem Ai më shëron.” (Shuara: 80)

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

(Visited 18 times, 1 visits today)
Top