Quarta-feira’, 29/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Secili njeri kur ulet dhe pushon dikund e thotë:

Secili njeri kur ulet dhe pushon dikund e thotë:

lutje ne nje vend

Pejgamberi, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, thotë:
“Secili njeri kur ulet dhe pushon dikund e thotë:

Eudhu Bikelimatil-lahit-tammati min sherri ma haleka –kërkoj strehim te Fjala e Allahut e plotë nga sheri i çdo gjëje që ka krijuar, sigurisht se nuk do ti bëje asgjë dëm deri sa të shpërngulet nga ai vend”.

Muslimi

(Visited 228 times, 1 visits today)
Tags: