Sábado, 30/9/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Sallatat dhe supat për humbjen e peshës

Sallatat dhe supat për humbjen e peshës

sallat supe

 Shujtat ku mbizotërojnë sallatat dhe supat janë aleati më i mirë për humbje në peshë, sidomos pas dimrit.Ushqimet e tilla përmbajnë lëngje, vitamina, minerale, që janë të nevojshme për shëndet dhe pamje të bukur. Përgatitni supat në bazë të perimeve, peshkut dhe mishit me pak kalori. Evitoni shtimin e tepërt të yndyrës, të ajkës etj. Supat dhe sallatat do t’ju mbrojnë nga sulmet e urisë, gjatë të cilave shpesh marrim ushqime me shumë kalori. Rezultatet e dëshiruara nuk do të arrihen pa ushtrimore trupore. Flini mirë, sepse mungesa e gjumit mund ta pengojë humbjen e peshës, duke i ngadalësuar proceset metabolike. Hani ngadalë duke shtypur mirë ushqimin. Truri juaj e merr vesh se jeni ngopur vetëm pas 20 minutave.