Quinta-feira, 17/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Salavati

Salavati

(Es-salatu alen-nebijji, sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem.)

All-llahumme sal-li ala Muhammedin ve ala ali Muhammedin kema sal-lejte ala Ibrahime ve ala ali Ibrahime in-neke hamidun mexhid. All-llahumme barik ala Muhammedin ve ala ali Muhammedin ke ma barekte ala Ibrahime ve ala ali Ibrahime inneke hamidun mexhid.

O Zot im, shprehe mëshirën Tënde ndaj Muhammedit dhe familjes së Muhammedit, siç e ke treguar ndaj Ibrahimit dhe familjes së Ibrahimit! I lavdëruar dhe madhëruar je Ti! O Zot, dhuroja bekimin Tënd Muhammedit dhe familjes së Muhammedit, siç ia ke dhuruar Ibrahimit dhe familejs së Ibrahimit! I lavdëruar dhe madhëruar je Ti!

(Visited 85 times, 1 visits today)
Top